Değerli arkadaşlarım,
Bu bölmden isteyen istediği arkadaşımıza mektup atabilir.Kendi adıma, sanal alemden bildiğim arkadaşların yazdıklarından tanıdığım kadarıyla mektup yazmak niyetindeyim.Bakalım kaç ademin kapısına kadar selamımız ulaşır...
sevgilerimle...
Sevgili tapirtahir,
Bu mektupta nereden çıktı, deme.Dur hele.
Öncelikle ikizlerin gözlerinden öper, Z.Sultan'a hürmetlerimi reveransla sunar, Bursa'yı özlediğimi beyan eder ve de daima direnenlerden olduğun için kalbimin kalbine kardeş olduğunu bilmeni isterim.
Biliyorum, hatlar karıştı ve gerçek hayatta tanışma fırsatımız aksiliklerle kırıldı.Başka bir bahara diyelim...
Nereden çıktı bu mektup diyorsun.Evet, aklımın bir kenarından çıktı işte.
Şu sebeple ki Şemdinlide, Ergenekonda, adam kayırmacadan, bizim oğlanlara ilişmeyinci ÇSK Sofya taraftarlarının son günlerde adı hapsane, hali kervansaray olan mekana gidip ziyarette bulunmaları ve hukukun tellerine çaput bağlamaları üzerine ilk mektubumu sana yazmak ve bizim mahallede söylenen inananlar kazanacaktır sözünün, senin mahallende direnenler kazanacaktır olduğunu bildiğimden ...
Yani ki seni seviyorum kardeşim.Senden olanı da seviyorum.
Dünyada yüzyüze gelmemiş olsakta, bu alemde seni tanımış olmaktan, yoldaşını tanımış olmaktan mutlu olduğumu bilmeni istedim.
Bursaya bir daha gelirsem, söz, ilkin sizi ziyaret edeceğim.Muhtemelen ellerim boş gelmeyeceğim.Z.Sultan da artık bir kestane reçeli yapar herhalde
Düşünen, okuyan, selamda kalan ve de haktan yana bir dünyayı daima hissetmen dileklerimle...
Uzak akraban Ali Cengiz.

Alıntı
aklıma ilk Kepçe geldi. Onunla başlayayım kısmetse gerisi gelir.