+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: bu nedir ki?

Üye Yosunlukaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart bu nedir ki?

Bomboş bir kafa,dumura uğramış bir beyin, kitaplara baka baka ağlayan bir çift gözüm, huzursuz mu huzursuz bir ruhum var...Sabah kalkınca planlar yapan, akşam yattığında yapamadıklarına hayıflanan, nereden estiği belli
    olmayan melankoli rüzgarlarınına kapılıp oraya buraya savrulan bir yüreğim...Bazen sevdiğine şefkatle dokunan, bazen bir çift taşmışçasına ruhsuz ellerim var...Bakınca içini okur bazen gözlerim,şaşırırsın, bazen sana uğramaz, uğramadığının da farkına varmazlar...Olmayacak şeyleri en ince ayrıntısına kadar hatırlayan, az önce koltuktan niye kalktığını unutan bir hafızm var...
    Çok sevdiğim birkaç eşyamı kaybetmem bana dünya malına gönülden bağlanmamayı, güvenimi kaybetmem bana aşka nasıl ötenazi uygulanacağını öğretti...Yine de bazen bir ses bana "var..var... yitirdiğin herşey biryerlerde dipdiri seni bekliyor" diyor.(He bir de oradan oraya savrulan düşüncelerim var demeliydim)...
    EY GECE...!

Standart Bu İnsandır

Bu huzursuz ruhlar atlası.Her kıtası bir inada , her ülkesi bir isyana , her şehri bir vedaya uğramış. Uzaktan baksan viran görünür. Yakınına varmak cesaret ister.
    Bu ruhu kanamalı hastaların aşka tepeden bakışı. Alaycı bir dudak büküş.
    İnsandır bu . Tepeden tırnağa tezatlar yumağı.
    Yitirdiğimiz her şeyin olduğu bir yer yok zannımca.
    Varsa şayet ,
    Eğer varsa ,
    Bekliyor ki gönül sofrası talan olsun...

Usta gezgin tekerlek izi komaz geçtiği yerde...

Üye

gençlikte oluyor öyle, geçer geçer..
    aldırmayın

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)