SEVGILIYE MEKTUP

Bütün gün yagan yağmurda seni bekledim, Belki seni benden alan yağmur şimdi geri detirir diye; Buğulu camlara adını yazdım, Kalbime sevgini kazıdığım gibi, Damlalarla aynı kaderi paylaşıyoruz biliyormusun? Onlar buluttan bende senden ayrıldığım için üzülüyorum. Onlar toprakta hasret çiçeklerini büyütüyor, Aynı kalbimde özleminle büyüyen çiçekler gibi; Şimdi esen şu deli rüzgara kendimi bıraksam, Beni sana getirimi acaba? Ben seni ne düşen damlalarda, Ne esen deli rüzgarda arıyorum. Seni benden ayıran gecede, Yine dönecegin sahilde bekliyorum, bekleyeceğim.... Çünkü biliyorum ki bizi ayıran bu yağmurun, Ardından dogan güneşle kavuşacağız SEVGİLİM. Gökkuşağının yedi rengini çizeceğiz sevgimizle, Hazan mevsiminin gün batımında, Güneşin bütün kızıllığı denize yansıdığı anda; Kavuşacak soğuk yağmurlu bir gecede ayrılan ellerimiz, Bir nehir gibi akıp gececek günlerimiz. Yaz yağmuru gibi çabuk gececek. Yine ayrılacağız, Ama biliyorum; Birgün hiç ayrılmayacağız. Her dogan güne seninle başlayacağım Senin gögsünde uyuyarak bitirecegim busefer hasretin kolları yerine geceyi. Bekliyorum seni beni bırakıp gittigin sahilde Kalbimde sevgin Gözlerimin feri olan sözlerinle Bekliyorum SENİ